Splash Software
Dé alles-in-een software voor zwembaden

Transparante kosten

Eén bedrag per klant. Geen bijkomende kosten per incasso, per inschrijving etc.  en geen lange contracten!

Zwembaden

Splash Software is specifiek ontwikkeld voor de administratie van zwembaden en sluit daardoor perfect aan op de bedrijfsvoering.

Alles in één

Splash Software is zeer compleet!

Software voor zwembaden

Software moet in dienst staan van de organisatie. Zorgen voor snellere en betere interne processen, een hogere efficiency en lagere kosten ten behoeve van de tevredenheid van klanten en medewerkers.

Splash Software is ontwikkeld vanuit de dagelijkse praktijk en specifiek gericht op zwembaden. Hierdoor zijn de behoeften en wensen van een zwembad optimaal geïntegreerd in dit systeem. Uitgebreide functionaliteiten gekoppeld aan een optimale gebruikerservaring zorgen voor de beste resultaten.

Het resultaat: blijere klanten en medewerkers en een hoger rendement voor de organisatie.

Flexibel plannen

De planning van een zwembad kan erg veranderlijk zijn. Als manager moet je daardoor eenvoudig wijzigingen kunnen doorvoeren. Klanten verplaatsen, nieuwe lesgroepen aanmaken, abonnementen inplannen, sluitingsdagen beheren en meer. Met het planbord van Splash Software is dit méér dan mogelijk. Splash Software biedt de flexibiliteit die nodig is binnen een levendig zwembad.

Nu of in de toekomst?

Het planbord van Splash Software is méér dan een statisch rooster. Je kunt in de huidige week plannen, maar ook onbeperkt in de toekomst. Dit biedt enorm veel flexibiliteit in het plannen en biedt de mogelijkheid om vooruit te werken.

Overzichtelijk

Met het planbord van Splash Software heb je snel inzicht in de planning van jouw zwembad. Waar zitten de gaten? Waar is winst te behalen? Door middel van verschillende slimmigheden verschaft het Splash Software planbord snel antwoorden.

Belangrijke informatie in één oogopslag

Als manager of medewerker van een zwembad heb je het al druk genoeg. Daardoor heb je geen tijd voor (en behoefte aan) het doorspitten van het hele softwarepakket op zoek naar veelgebruikte informatie. Met de ‘widgets’ van Splash Software worden de belangrijkste gegevens zoals klantdossiers, financiën, presenties en inschrijvingen in één oogopslag weergegeven op het zogenaamde ‘dashboard’.

Dossiers
Presenties
Financiën
Inschrijvingen
Proeflessen
Scholingen

Module: Webbased kassasysteem

Het webgebaseerde kassasysteem van Splash Software werkt volledig online. Geen dure hardware servers, geen dure licenties, maar overal toegankelijk. Waar andere kassasystemen alleskunners zijn voor sportscholen, gymzalen, sportverenigingen, restaurants, musea enz. ligt bij het Splash Software kassasysteem de nadruk op zwembaden. Een overzichtelijke, snelle online kassa die alles kan wat jij nodig hebt binnen jouw zwembad. Uiteraard voorzien van koppelingen met bonprinters en RFID- en pinapparatuur.

Impressie Splash Software

Module: Ezzy’s Islands

Naast het creëren van een rijke leeromgeving tijdens de zwemles, wil EasySwim verder gaan dan alleen dat ene moment in de week. Zodoende hebben we een innovatief leerconcept ontwikkeld: Ezzy’s Islands. In deze digitale speelomgeving maken de kinderen op een leuke en interactieve manier kennis met alle onderdelen van de zwemopleiding. Binnen Ezzy’s Islands staan de karaktertjes Jax, Flo en Ezzy centraal. Kinderen kunnen ervoor kiezen om óf Jax óf Flo te leren zwemmen aan de hand van spelletjes, filmpjes en uitleg. Ze worden dus als het ware zelf lesgever. Ezzy staat de kinderen voortdurend bij met hulp en tips.

Snelgroeiend platform

Steeds meer zwembaden ontdekken de voordelen van Splash Software.

53

zwembaden maken reeds gebruik van Splash Software

91000

klanten staan geregistreerd in Splash Software

Uitgelichte functies

Eenvoudig mails versturen naar klanten, waarbij informatie uit Splash Software gebruikt kan worden.

Intern communiceren met collega’s, berichten naar lesgroepen of lesdagen of het verzenden van systeemberichten.

Tablet vriendelijke pagina’s voor het verwerken van presenties, scores en feedback.

Met het gemak van periodieke betalingen kun je eenvoudig incasseren of automatisch betaalverzoeken versturen.

Door middel van de ingebouwde koppeling met de Payment Service Provider ‘Mollie’ kunnen klanten eenvoudig online openstaande bedragen voldoen.

Met de geïntegreerde KTO-module kan eenvoudig klanttevredenheid gemeten worden.

Zeer betaalbaar

Geen verborgen kosten, geen addertjes onder het gras. Gewoon drie verschillende all-in pakketten.
Kies het pakket dat bij jouw zwembad past en betaal enkel voor de actieve klanten.

• Pakket
  • BASIS
    pakket
  • PLUS
    pakket
  • PRO
    pakket
  • Eerste 500 klanten
  • 0,54
    per klant p/m
  • 0,60
    per klant p/m
  • 0,66
    per klant p/m
  • Volgende 1500 klanten
  • 0,35
    per klant p/m
  • 0,39
    per klant p/m
  • 0,43
    per klant p/m
  • Volgende 1000 klanten
  • 0,16
    per klant p/m
  • 0,19
    per klant p/m
  • 0,22
    per klant p/m
  • Alles daarboven
  • 0,05
    per klant p/m
  • 0,06
    per klant p/m
  • 0,07
    per klant p/m

Bovenstaande prijzen zijn de reguliere tarieven. Onze Star Support partners ontvangen een fikse korting op Splash Software.

Geïnteresseerd of ontvang je graag meer informatie? Plan een gratis vrijblijvende demo in met een van onze Splash Software specialisten.

Geïnteresseerd?

Ben je de eindeloze administratieve uitdagingen van het managen van een zwembad beu? Wordt je overweldigd door papierwerk, planningsconflicten en communicatieproblemen? Het is tijd om je administratie te vereenvoudigen en naar een hoger niveau te tillen met onze innovatieve softwareoplossing!